Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

A fogadás...

2014.06.19 22:10

Tudjátok, hogy Heni esküvőjén fogadtam az Istennel. Nem igazán hiszek benne most sem, de valami tutira van, ami felettünk áll. Sokat emlegetem ezt a fogadást, de nem tudjátok mi volt a tárgya. Ahogy Heni esküvőjén ücsörögtem rengeteg dologgal nem értettem egyet. Már azon meglepődtem, hogy nem füstöltem a templomba lépésnél...Aztán ha már ott voltam gondoltam egyet, és próbára tettem az öreget. Ha tényleg van, akkor ezt a helyzetet oldja meg valahogy...Kitaláltam, hogy fogadjunk, nagy szenvedélyem. Azért kaptam el a csokrot, mert fogadrunk, és én vesztettem (?). De nézzétek meg mi történt aztán...

Szóval fogadtunk...Ha annyira nagyra vannak vele és létezik, akkor tegye rendbe a fiús dolgaimat. Én elmondtam, hogy mindenem megvan, csak ez nem. És nem is akarom magam ezzel stresszelni már. Szóval döglődő halnak éreztem magam a pocsolyában. Mondtam neki, ha van még esélyem normális párkapcsolatra, akkor nosza, adja nekem a csokrot. És akkor tudom, hogy ez a jel, miszerint nyitottabbnak kell lenni.

Elkaptam a csokrot, pedig nem akartam, de Heni az én kezembe dobta. Véletlen vagy nem, nem tudom. De jelnek vettem, hiszen ebben fogadtunk. Na már most kicsit meglepett a dolog, de rendben. Igyekeztem nyitottabb lenni, aztán pár nap múlva...

Rám küldte a Szőkét. Nagyon tele lett a nacim tőle. Nem kezdem el megint részletezni, hogy mennyire, de tényleg megijedtem. Szegény Dávid meg hallgathatta a nyavalgást. Igazából felkészültem a hidegháborúra magamban, hogy majd keménynek kell lenni. Aztán eljöttem a Balatonra, és itt minden olyan kietlen, olyan nyugodt.

Még csak tegnap jöttem, de sokat töltödtem már lelkileg. Tegnap este, vagyis éjszaka kiültem hintázni a partra. Olyan közel volt a víz meg minden természeti kincs, hogy agyalásra perfekt környezet alakult. Akkorra már eldurrant az agyam teljesen a Szőke miatt, így lecseszerintettem az Istent. Hogy ezzel nem kéne viccelődni. Meg tanuljon meg viselkedni, és nem pöffeszkedni a győzelmén. Nagy nehezen betartom a szavamat, ő meg kiba..ásból visszadobja a Szőkét? Ez most komoly??? Neki is elmondtam, hogy nem jöhet vissza, nem tudom hogyan, de alkalom adtán kivédem.És ha már úgyis formában voltam, megmondtam kit szeretnék magam mellé. Szóval jó lenne, ha már belerángatott ebbe az egészbe, akkor segítene és nem alám tenne. Mérgemben lefeküdtem éjjel aludni, és kisebb megszakításokkal másnap este 5ig aludtam.

Hozzátartozik a sztorihoz, hogy előző este Diával álmodtam. Ő az Udvarromban a főnök. Na már most álmomban Dia rájött valamire, amit én nem nagyonn fejtegettem senkinek (Móki tudja csak). És álmomban segített nekem, hogy nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljek. Tök jól elmondta mi miért van abban a helyzetben, és ezzel világosságot csinált az agyamban. Mondjuk úgy elmondta miért legyek nyitott. Nagyon furcsa volt, hogy így tudott segíteni :)

Dávid szerint nem éri meg átaludni a napokat. De én annyira begurultam, hogy inkább aludtam. Mondtam az Istennek, amikor összevesztünk, hogy csak akkor kelten fel, ha valami érdemleges történik. Aztán magamtól keltem fel délután ötkor. A hajam szénakazalban, a ruhám csövi, de gondoltam ez nem baj, megyek sétálni, az majd jót tesz.

Még mindig mérges voltam az Istenre, hogy megszivatott. Ahogy ott szitkozódok magamban, megszólított egy fiú. Aztán olyan jól eldumáltunk, hogy egyszer csak este lett. Normálisnak tűnik, bár természetesen átment a tesztsoron. Nem igazoltattam ( Anya remélem büszke vagy). De minden kérdést feltettem, amit normális ember nem kérdez meg a másiktól: meleg vagy-e? szedsz-e rendszeresen gyógyszert? Van-e valamilyen pszichiátriai betegséged? Kóros hazudozó vagy-e? Egyéb fent nem említett defekt? De aranyos volt, egész jól tűrte a nem mindennapi kérdéssort.

Mókit felhívtam utána, szerinte kihagytam a sorozatgyilkos kérdést, de talán néztem már annyi Gyilkos elméket, hogy ez ne legyen kiszűrhetetlen. Tudom, hogy hülyének néztek, amiért ilyesmiket kérdezek, de csupán biztosra akarok menni, rossz tapasztalatok...:)

Szóval meglátjuk Isten, de ezzel még nem rendeztük a számlát, figyelni foglak....:) Ott van még vasárnap Dávid bulija. Megláttam a fejemben erről valamit,
megnézzük mi fog történni. Diával aznap fogok mélyebben elbeszélgetni, ezt megláttam már. Láttam mást is, amikor aludtam, de kíváncsi leszek, megosztom majd. Ott lesz Máté, ezt is megláttam. Jól láttam Dávid?...:)