Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

A számok világa...

2013.12.23 19:18

Számok. Mi is jut eszünkbe róluk? Szerencseszámok.Születési dátumok. Évfordulók. Matematika.Százalékos teljesítmény. Fizetésemelés. Visszaszámlálás. Percek, órák, napok....és még rengeteg más dolog.
Ma az én olvasatomban egy általam ismeretlen témához vezettek a számok: Számmisztika. 

Anya kolleganője profi ebben a témában. Anya úgy gondolta megnézeti a nevem és születési dátumom alapján, hogy mit is mond a számok törvénye. Elég érdekes, mert azt hiszem teljesen igaz. Tehát ismerjetek meg, mert én sokszor nem tudom elmondani magamtól...(zárójeles hozzágondolásaim)

Kilenc négyzet, kilenc szám, kilenc fontos dolog. A számmisztikus elemzése: erős egyéniség (igyekszem). Megy, mint a buldózer, mindenen át, ha akar valamit (igen). Karrierista, nagyon fontos a szellemi munka (eltalálta).Fontos a szellemiség, az ész (az). Rengeteg energia van benne, amit nem tud levezetni, ezért muszáj edzenie. Nagyon sok férfivonás van benne, de emellett nőies lágyság is. Kettősség (tényleg?). Rengeteg dolgot elfojt, nem mond ki (!!!!). Mindig eléri amit akar. Nem enged az elképzeléseiből, csak az lehet, amit ő kigondolt( Móki bólogat). Nincs elég hite, nem hiszi el, hogy ez vagy az lehetséges, elérhető( csak magamban hiszek). Nincs benne elég kitartás és nem céltudatos (igaz :/). Az O betű a névben az erőt jelöli, neki 3 is van. Születési dátum alapján: 36 éves koráig meg kellene tanulnia az erőt/ erősnek lenni (pipa), és a hitet (nincs pipa). 63 éves koráig kell megtanulnia a kitartást és a céltudatosságot.

 

Érdekes. Ti is így láttok engem?