Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

2013

2013.12.30 22:07

Mit értetek el ebben az évben? Valóra vált néhány álmotok? Előrébb jutottatok? Elértétek azokat a célokat, amiket kitűztetek magatok elé?

Én rengeteg célt tűztem ki magam elé, mint mindig, de csak egy részét értem el. Voltak hoppok és koppok is. Létrehoztam ezt a blogot azért, hogy belelássatok egy olyan világba, ami csak az enyém. Soha másképp nem ismernétek meg igazán, csak látnátok valakit, aki nem én vagyok. Nagyon nehéz volt ezt a blogot így elkezdeni, össze kellett szednem minden bátorságom hozzá. De én még mindig az a lány vagyok, akinek az álarca rezzenéstelen, az igazi arca meg még mindig nem ismert előttetek sem...

Így év végére azt hiszem sokat fejlődtem összességében. Nehezen tudok megszabadulni rossz gondolatoktól, és a jóra koncentrálni, de sokkal tudatosabban próbálok túllépni múltbéli sérelmeken is. Szakmailag rengeteget fejlődtem. Küzdöttem erősen valamiért, amit nem értem el (még), de ehelyett kaptam egy újfajta kihívást a munkámban, sok újfajta kihívást. Elég sok félelmet leküzdöttem: félelem a megítélésemtől, félelem az akaratosságomtól, félelem a tűtől, a vértől, félelem az újtól. Ezeket mind az oviban küzdöttem le. Ábicsucsunak igaza volt abban, hogyha félek valamitől menjek elébe. Na ezen a ballagás dolgon tettem túl magam a legnehezebben, elvesztettem kissé a biztonságérezetem. És féltem is, hogy mi lesz velük ezután, jól csináltam-e amit csináltam. Nagyképű vállveregetés jön...igen, jól.

Még mindig Mókival tapossuk az életet. Mennyi minden történt velünk ebben az évben...de együtt csináltuk végig, úgy érzem. Már 20 éve a legjobb barátok vagyunk. Ez egy olyan ajándék az élettől, ami nagyon értékes nekem. Móki, nem érzékenyülünk el :)

Visszamentem edzeni, erőn felül teljesítettem, és sokkal gyorsabban, jobban haladtam előrébb, mint mások. Erre nagyon büszke vagyok.

Felismertem azt, hogy a fiúk az életembe honnan hová tartottak. Mit adtak és mit tanultam tőlük. Eléggé fájdalmas tapasztalat volt, főleg Tomi ugye. de arra jutottam, hogy sokkal erősebb voltam végig mindegyiküknél, sokkal bátrabb, sokkal határozottabb. Ezért mertek belém kapaszkodni, aztán próbáltak lejjebb nyomni, hogy kiegyenlítődjenek az erőviszonyok. Ha ma a szemükbe nézhetnék, van aki nem tudna az én szemembe nézni. Tomit nagyon nagyon sajnálom, nem találta meg önmagát. 

A Füge/Kárpit/Udvarrom hármas egység nagyon fontos nekem. Nem arról van szó, hogy találtam egy jó kocsmát és húha. Arról van szó, hogy olyan embereket találtam ott, akik tudtukon kívül sokat segítettek nekem. Megihlették a bejegyzéseimet, mindig volt egy-két jó szavuk felém, én úgy éreztem, hogy szeretnek engem, és erre szükségem is volt, nagyon nagy szükségem volt. 

Meglett Sári baba. Nem tudom, hogy hogyan alakul a keresztelő, és ki lesz a keresztmamája, de nem is érdekel, én az leszek, az biztos :) Akkora motiváció nekem az életre, hogy nagyon.

És persze van Ő is. Komolyan át kell gondolnom ezt a dolgot, ez 2014-re marad. 

Van még egy dolog. Nekem nagyon nehéz az Apámról írni vagy beszélni. Ezzel is haladtam, találtam olyan embert, akivel megy.

Büszke vagyok a blogomra is. Arra, hogy találtam egy utat, ahol meg tudom mutatni ki vagyok én, és aki szeretne lehetőséget kap közelebb kerülni hozzám. Hálás vagyok mindenkinek azért, hogy elolvassa a sorokat olykor, ez is épít engem. Köszönök mindent, amit adtatok 2013-ban :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=nMQ1fOEucLk