Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Azt kapod, amit adtál...

2014.05.19 19:26

Megint csak egy zenéhez nyúlnék vissza, ami tökéletesen tükrözi a lelki állapotom. Ez a nap nem volt benne a top10-ben. A srácokkal minden jó volt, de előtte és utána meg jöttek a gondolatok ismét, hogy miért is adunk bizalmat a hozzánk közel állóknak. Olyan nagyon nehéz kiszűrni, hogy ki érdemes, és ki érdemtelen rá. Én ezt különösen mindig megnézem, és egyre nehezebben adom oda bárkinek. Aztán ha mégis, akkor elmondom, hogy a bizalom törékeny dolog. Egyébként azt gondolom, hogyha valakiben bízom már, akkor azt nehezen veszti el az illető. Egy dolog van, amit nem tudok elviselni: ha átvágnak :) Ez az egyetlen gyenge pontom, amikor totálisan bezárom a kapukat. Hát ma raktam egy újabb téglát a falba- Pink Floyd: The wall. Igazából már tegnap beépítettem, de mára meg is kötött. Nem vagyok kiakadva, csak meghallottam ezt a dalt, és egyből a magaménak éreztem, egyébként is imádom:

www.youtube.com/watch?v=cPAEFnVZVOs

"Wake up kids
We've got the dreamers disease" Úgy mondja, hogy ébredjünk, mert álmodozók betegsége van rajtunk. Hát igen. Rajtam egészen biztosan. De különösebben nem zavar. Ha nem volnának álmaim, meg elképzeléseim, ha nem volna fantáziám, akkor asszem mér bekattantam volna :)

"But when the night is falling
and you cannot find the light
If you feel your dream is dying
Hold tight" Na igen, az esték. Mókinak van igaza,túl sok időm van gondolkozni, bár mindenféle pótcselekvéssel próbálom ezt ellensúlyozni. De amikor este befekszek az ágyba, akkor még sose tudok egyből elaludni, hiába dolgozok 12 órát. Sokszor én sem látom a fényt az éjszakában. De nem vagyok hajlandó feladni az álmaimat. Mert én elképzeltem magamnak egy életet, és azt szeretném élni. Jó ember szeretnék lenni, boldog ember, szerintem ez nem túl nagy vágy.

"You've got the music in you
Don't let go
You've got the music in you
One dance left
This world is gonna pull through
Don't give up
You've got a reason to live
Can't forget you only get what you give"

Ne felejtsd el, hogy csak azt kapod, amit adtál. Én úgy érzem bizonyos dolgokban nem ezt adtam. De egy tánc maradt még, és ezért nem adom fel, mert van miért élni. Hiába a sok tanulópénz. 

"Don't give up, can't forget" :) Nem felejtem el :)