Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Be happy

2014.03.27 17:49

Voltatok már igazán boldogok? Léteznek boldog emberek? Meg tudjátok fogalmazni, hogy mitől éreznétek magatokat boldog embernek? Ha sok pénzetek lenne? Vagy nem kellene dolgoznotok? Vagy szép nagy házban laknátok? Vagy rendben lenne a párkapcsolatotok? Vagy ha mindig egészségesek lennétek? Ha születne gyereketek? Ha nyernétek a lottón? Ha főnökök lehetnétek? Vagy menő kocsit vezetnétek? Vagy minden együtt? Szerintem az a gond, hogy sokszor nem látjuk, hogy mitől vagyunk boldogok, vagy mi a jó nekünk. Azt látjuk, hogy mi lenne a még jobb, a még több, a még boldogabb. Létezik az az állapot, amikor boldogok vagyunk, vagy felismerjük azt a pillanatot?

Vannak olyan dolgok az életünkben, amiket meg sem hallunk, meg sem látunk, és meg sem érzünk, pedig olyan könnyen boldoggá tehetnének minket. Most, hogy már sokkal jobban vagyok, mint mondjuk szeptember végén, meg tudok látni olyasmit, amit eddig elnyomott a rosszkedv. Csak egy pár dolog, ami szembejött a napokban.

Három hét után elmentem Füge-Kárpit-Udvarrom túrára. Nagyon hiányzott már mindenki. Volt rossz is, mert ezmegaz, de sok volt a jó is. Márkra ránéztem és mondtam neki, hogy nagyon hiányzott (de tényleg). Már ettől boldog voltam, hogy elmondhattam, ő pedig azt felelte, hogy én is. Ez meg még jobban feldobott :)

Ma Menta az oviban rám nézett és kifejtette a nézeteit rólam: " Te olyan vagy, mintha másik anya lennél, tudod, két anyuka." Én meg fel se fogtam mit mond, csak pár pillanat múlva, ez mekkora dolog már??? De örülök, hogy így érez, nekem olyan, mintha a gyerekeim lennének, bár nem tudom milyen az, de nagyon szeretem őket. Egyébként minden pillanat boldog nekem, amikor megölelnek. Tudom, hogy őszinte :)

Baseballozunk pár napja az oviban. Amikor ma Dávid nem dobta el ütés közben a botot, akkora ujjongás volt. Ez is egy közös boldog pillanat.

Vagy amikor Mókival beszélek, az mindig boldoggá tesz :) Ezen a héten se volt ez másképp. Beszéltünk egymás kínjáról, főleg most az enyémről (és ő szinte alig mesélt:D -belső poén), de még az is jó volt. 

Vagy tudjátok mi tesz még igazán boldoggá? Amikor ennyien elolvastok. Egy bejegyzésre 20-25 klikk. Mennyire jó már, hogy ennyi ember kíváncsi rám, vagy hogy egy keveset, pár percet a napjához teszek :) Ez akkora dolog, főleg, amikor Petra azt mondja, hogy tetszik amit olvas, vagy Szilvi (egy érett felnőtt nagybetűs nő) azt mondja, hogy tanul belőle. Ez olyan plusszt ad, hogy nagyon. 

Vagy amikor Tomiból kitör a "barát", és már tudom /próbálom ésszel kezelni. Nem engedni be a szavát a fülembe, nem megtörni. Jó felvenni a kesztyűt.
 Jó azt mondani, hogy "nem kérek" (Mókis poén). Jó azt mondani, hogy "izzadj egy kicsit ha velem akarsz kezdeni", az eredménytől függetlenül.

Jó új fiúkkal ismerkedni, jó este G-vel beszélgetni (Móki nemröhög:P). 

Boldog vagyok, amikor megnyerek egy CIV-et (Sid Meier's Civilization).

Szóval annyi minden jó van körülöttem, hogy fölösleges a javítanivalóra vagy a kevésbé jóra koncentrálni. Ha kipróbálnám, hogy minden napba keressek egy jó dolgot, biztos, hogy többet is találnék. Ti  is találtok? :)