Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Celine

2014.01.04 10:06

Mi jut eszetekbe Celine Dionról? Titanic? Nyálas zene? Romantikus balladák? Cikiség szeretni? Hát azt hiszem hasonló gondolatok keringenek róla a világban. Én elismerem a tehetségét, nagyon szép hangja van. Nem az én stílusom a zenéje (na igen nem ACDC meg U2) , de meghallgatom szívesen. Hogyan is kerülhet bele a blogomba?  Láttam véletlen az életrajzi filmjét. Lekötött, ezért végignéztem. Hogy ezután mi jut eszembe róla?...

 

Nagyon érdekes, hogy a managerre lett a férje. Még kislány korában a bátyja motiválta az éneklésre, eleve muzikális családból származik. A bátyja készített neki egy demot, amit elküdltek René Angélilnek, aki szinte egyből ráharapott a hangjára. Amikor Celine 17 éves lett megvallotta Renének, hogy beleszeretett, ám René kikosarazta gyávaságból. Majd később persze love story lett a vége, hiszen nem találkoztak pár évet és a kis Celine felnőtt nőként tért vissza a köztudatba. Sokáig eltitkolt kapcsolatban éltek, míg egy interjúban Celinet a magánéletéről kérdezték...El is mondta, hogy van valaki, de nem beszélhet róla. És eztán René észre tért, házasságot kötöttek és családot alapítottak. Szép történet, igaz? :)

Hát igen, szép is a szerelem, amikor valaki képes elmondani szavakkal, hogy mit érez. Persze lehet, hogy így jár, mint Celine először, hogy a másik túl gyáva. A mai világban is így mennek a dolgok. Vannak gyáva emberek, akik inkább rombolnak, mert félnek. Félnek igazat mondani, félnek felvállalni dolgokat. "Nem kellene" szeretni őket, mert az a könnyebb út számukra is. Így azt mondják magukat meghazudtolva pár napra, hogy nem éreznek semmit. Pedig a vak is láthatja, hogy csak egy színdarab az életük, amelyben saját maguk helyett a kényelemé a főszerep. "Ez azért komplikáltabb ennél", de sajnos sosem tudhatjuk meg, hogy miért. Végül behúzzák a kéziféket, mert rájöttek, hogy túl okos vagy, és átlátod az egészet. Hivatkoznak arra: "semmi sem volt". Mindenre a legkönnyebb választ adják: "Nem tudom", "nincs kedvem ebbe belemenni". Ezek az emberek mind félnek valamitől. Félnek, mert elvesztették az irányítást, és inkább sodródnak csak. Celine szerencsés, mert végül minden jóra fordult. René elvált és elvette őt. Vannak kevéssé szerencsések, akik nem tudnak túlnőni a gyávaságon :)

Szerintem ez az élet a miénk. A mi döntéseink. Egyszerű választások sora, ahogyan a boltban is kiválasztod mit tegyél a kosaradba. Móki mondta nekem, körülbelül 8 éve: Vannak, akiknek elég a csokifagyi, és meg sem kóstolják a sokkal jobb eperfagyit. A csokifagyi a kényelem és biztonság.

Nektek ezután mi jut eszetekbe Celine Dionról? :)

https://www.youtube.com/watch?v=QuiBOTLhBYA