Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Éjjel a sünivel

2014.06.17 14:42

Tegnap nagyon laza voltam itt. Aztán elkezdtem felfogni, hogy hazajön a Szőke. Estére már nem voltam olyan laza, előjöttek dolgok, és elfogott a rettegés. Tudom, hogy hogy vagyunk, hogy váltunk el, és minden ilyesmi, de képtelenségnek hittem, hogy visszajön. Megint egy országban leszünk, és ennek sosincs jó vége, és mindig nekem fáj a végén. Annyira sok minden eszembe jutott, amikről azt hittem, hogy már elfelejtettem, Nem akartam gondolkodni. Nagyon megijedtem, teli lettem feszültséggel. Még mindig nem tudom helyén kezelni a dolgokat. Bevallom férfiasan, kicsit elhajoltam este az udvarromban. Aztán hazajöttem és lelkileg kicsit kimerült állapotban leültem a lépcsőre, amikor arra jött egy süni. A süni. Szóval elmeséltem a süninek, hogy mi történt. De nem azért, mert elhajoltam, hanem azért, mert egyedül voltam, megint...

Tudjátok annyira elterveztem a dolgokat. Mentek a levesbe a régiek, és ez azért történt így, mert próbálok helyet adni az újnak. Kitaláltam, hogy utazgatok nyáron, és az egy hónap alatt leköltözök Gyulára, mert ez milyen jó ötlet. Feltöltődök lelkikeg, játszok Sárival és Annával. Összeszedem magam önbizalmilag, és már őszre nyitott leszek a fiúk felé megint. Ember tervez, Isten (ki)végez.

Elmehetek én Gyulára, de hogy, amikor a Szőke hazajön, és egy sarokra laknánk egymástól? De ha meg Pesten maradok és ő is, akkor a Füge szájába lakik majdnem...Tudom én, hogy meg fog találni, ha akar. De nem akarom, én még nem vagyok erre felkészülve.

Nem a tény zavar, hogy elém áll. Az zavar, hogy rengeteg olyan dologra emlékeztet, amire nem akarok emlékezni, szép és rossz dolgok is. 8 évig voltam mellette szinte mindenben, amit megosztott velem. Sokminden történt, és én nem szerettem azt, akivé mellette váltam. Erősödtem sokat, de még nem az igazi ahhoz, hogy semmi ne tépődjön fel. Annyira tudtam, hogy ez lesz, már napok óta a fejemben járt.

Így elhajoltan megszültem a megoldást. El kell mennem úgy, hogy véletlen se legyünk egy városban, de erre meg kinek van pénze? Mindig nem menekülhetek. Móki azt mondja minden két emberen múlik. Volt már olyan, hogy el tudtam küldeni, de akkor meg olyasmit mondott vagy írt, amivel tudta, hogy gyenge pontomra talál. Nem sok van, de ő mindet ismeri. Pontosan tudja hogyan lehet megtörni. Attól félek, hogy nem vagyok még elég erős.

Aztán, amikor a sünivel beszélgettem, felvillant egy másik megoldás is a fejemben. Kell egy fiú mellém (hátvéd), csak úgy mutatóba, de elmondtam a süninek azt is, hogy ez még nem megy nekem. Nem tudok még kapcsolatokban gondolkozni. Szegény süninek elég szar estéje lehetett. A lecsúszott, önbizalomhiányos nők klubülésén ő volt a VIP vendég. Egész jól tűrte :)

Azért választottam ezt a képet, mert én is olyan vagyok, mint a kaktusz sokszor. Nagyon szúrós és durva tudok lenni főleg a fiúkkal. Az olyan fiúkkal is, akiket meg amúgy szeretek, pl Márkkal. De ez önvédelem, csak ilyen bunkóság formájában jön ki néha. Aztán vannak a jó napok, amikor kivirágzik a kaktusz, és akkor minden szép és jó. Abszolút életképes vagyok én is, mint a kaktusz, én is raktározok magamban csomó szemnek láthatatlan, elrejtett dolgot.

Szóval kicsit pánikba estem. Nem akarom a Szőkét, nem akarom, hogy eljöjjön értem. Ha eljön Joe Black...akkor megint megborulnak a dolgok. Így csak reménykedjetek velem közösen, hogy kiegyensúlyozott élete van, és eszébe sem jut megtalálni :) Így is nehéz volt felállni. Azt hiszem meg fogom látni a fejemben, ha jön. A süninek meg respect hogy velem volt a nehéz pillanatokban :)