Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Én így szeretlek

2013.07.03 22:24

Itt ülök kedvenc törzshelyemen : Füge udvar, amit azért szeretek, mert végre egy hely, ahol nem érzem magam egyedül. Amikor már kiutált az otthoni négy fal, akkor csak eljövök ide, leülök olvasni, vagy épp írni pár sort magamról, magamnak.

Ahogy felnézek teli az egész hely két lábon járó történetekkel. Előttem ül egy cuki szerelmespár. Fiú...lány...kettesben, bimbózik a romantika a szavannán. Tudjátok a mű dolgokat nem tudtam sosem megérteni. Egy ilyen dolog a műköröm. Na nem az az ízléses fajta, amelyik olyan, minta nem is lenne, hanem az a macskanőt is meghazudtoló hatalmas karom, amely a hátvakaró versenyen a dobogó legmagasabb fokán végezne. Lány: nyomkodja ezzel a tömeggyilkos fegyverrel a telefont, (kijelző hamar tönkremegy majd), ahol épp a legújabb körömlakktrendeket nézegeti (rövid köröm: szerintem is válthatnál). Addig hű barátja elmélyül a szeszes italában, amit megértek. Modern életünk párkapcsolatai. Most csak nézek, de nem látok, ki tudja milyen az a kapcsolat.

Kapcsolatok: párban, családban, baráti, testvéri, munkatársi, normális, bonyolult, házastársi, emberi, testi, szeretetteljes, függőség, megértem, nem értem és még sorolhatnám.

Én általában a nem értem kapcsolatokat képviselem, meg a bonyolultat, de azért akadnak olyanok, amikért mindig érdemes tovább menni. Családban: előszóként csak annyi, hogy vannak gyerekek, akik ágya alatt tényleg szörnyek laknak. Barátok: reális számuk: 1. Szerintem ennyi éppen elég, ha igaz. Párkapcsolat: A háború és béke hosszúságára emlékeztető novellasorozat íródhatna ebből :D Nem tudom ezen nevessek, vagy sírjak-e :) A munka az szerelem első látásra. Meg a többi bonyolult, megmagyarázhatatlan idealizált emberi kapcsolatom, amelyben én egy tündérmesét képzelek, mások meg egy idiótát képzelnek a helyembe.

De ha már Füge, akkor kezdjük ezzel. Pozitív irányvonal az életemben és nem csak a bevitt alkohol mennyisége miatt, hanem a társaság miatt is.

Akit nagyon szeretek: Ati. Mindenről tudok vele beszélgetni: magánélet, művészet, irodalom, bulik, függőségek, érzelmi dolgok. Bízom is benne, a tanácsaiban. Meglepő, de fiatal kora ellenére olyan igazi leányálom-féle. Helyes és kedves és okos, szimpatikus, udvarias. Nekem nagyon tetszik, mint ember. A korabeli lányok szerintem totál bele vannak zúgva, mint fiúba. A magam részéről szeretem, amikor odaszól pár jó szót vagy csak sertepertél a tálcával. Fekete ruhában sétál, koncentrálja a figyelmét a munkájára, közben pörgeti a tálcát, már már automatizált mozdulatokkal. Én azt gondolom a gondolkodása logikus, nagy stratéga lehet még belőle, koncentrált, összeszedett, így azt hiszem az önfegyelme is rendben van. Olyan, mint Arthur király az excaliburral.

Kriszti: Az igazi nagybetűs nő. Én így látom. Rengeteget beszélgettem már vele, ő felépített egy életet. Letett az asztalra elég sokat. Teremtett egy otthont, egy boldog párkapcsolatot. Az értékrendje nagyon hasonló az enyémhez, és remélem egyszer én is elérem azt szellemiséget, amit ő képvisel.

Erika: Egy tündér. Belevaló, nyitott, közvetlen, mosolygós. Igazi dinamit a leányzó a szó legjobb értelmében.

Judit: Ő ad enni :) Ezen túl mindig mindig mosolyog. Ha fáradt, ha gondterhelt, ha melege vagy épp elege van. Benne azt szeretem igazán, hogy átlendül dolgokon, nem hagyja, hogy maga alá gyűrje egy rossz érzés. Felnézek rá ezért.

Viktor: Hm...Nehéz megtalálnom az ide illő szavakat. Az az igazi kisfiúsan sármos, kedves fiú,aki egyből mosolyt csal mások arcára.

Pupi: Igazi mácsó. Amin most kiakadna, mert ő nem, de a járása megvan hozzá. Én őt olyan igazi férfinek látom, tartom. Ránézek és olyan kisugárzással bír, amiből stílusosság, könnyedség árad. Intelligens és intelligensen szellemes. Szerintem a nőknek nagy boldogsága lehet benne (nem félreérteni:P )

Marci: Ide sorolom, én ide kötöm. Nekem ő a ködbe burkolózott rejtély. Minél jobban nézem, annál kevésbé látom. Ő áll hozzám onnan a legközelebb, amit most nem is értene igazán. Látok benne egy nagy falat, ami mögött meg csodálatos emberke lehet. És persze a kis tesója Márk. Kis nünükének gondoltam, de nem az, látszik a vérvonal :)

Ki ne felejtsem Lacit, Pistit, Alexet: kedvesek, őszinték, olykor alpáriak (Alex nem), de helyén van a szívük.

 

Ilyen színes emberek közt nehéz egyedül érezni magam. Én ezért szeretek ott lenni, köztük járni, beszélgetni. Ennek a helynek van egy varázsa. Megihlet, szeretek írni, olvasni a padon üldögélve a kis dieselemet kortyolva. Sok versem, írásom született már itt és remélem még jócskán gyarapszik a lista :)

 

Az udvarban

 

Itt ülök a Fügében,kezemben egy diesel,

Nem holmi pancs pia, felöntve kis vízzel.

Körülnézve látok itt igazi kis otthont,

Ahová olykor betér pár igazi rosszcsont.

 

Szép ez a hely, mindig jó a hangulat,

Egyedi és változatos a kialakult arculat.

Mindenki arcán mosoly ül hintázva,

Még akkor is így van, ha már be vagyok tintázva :)

 

Édes, kedves pultos lányok,

Jó sok áldás szálljon Rátok.

Az összes cuki pohárszedő,

Aranyos, mosolygós, nevettető.

 

Akármikor betérek, mind kedvesen várnak,

Az alapító tagok, velem már kezet ráznak.

A vendégek mindig boldogan nevetnek

Füge udvar, én így szeretlek.