Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Guardian angel

2014.03.30 12:23

Vicces mekkora a különbség aközött, ahogy engem láttok, és aközött, ami valójában vagyok. Tudom, én játszom így a játékot, de nem kell mindent elsőre megmutatni magunkból szerintem. Társadalmi normák és szabályok között élünk, olyanok vagyunk, amilyen elvrásoknak meg kell felelni. Én teljesen másmilyen vagyok, mint a legtöbb ember lát. Móki és Tomi ismernek a legjobban. Ha magatokba néztek ti azt mutatjátok a világnak, amilyenek igazán vagytok?

Tudjátok kezdek visszakanyarodni a régi önmagamhoz. Írtam már korábban, hogy amit akartam, megkaptam. Erre nagyon büszke voltam. Olyan mint az elképzelőtábla, rámutattam és ment minden. Néhány dologra megint tudok már így nézni. Egy tudatféle, hogy elérem. Erős akarat. Nem tudom megmagyarázni szavakkal. Aztán átgondoltam a dolgot. Bevállt ez az egész sok dologban mostanában is. Ezért mivel a fiúkkal nagyon nehéz az utóbbi időben, gondoltam kipróbálom ezt az elképzelőtábla dolgot, hogy bátrabb legyek. Tegnap felvettem a kis tornacipőmet, összekötöttem a hajam és csak minimális sminket tettem fel magamra. És nyitottabb, lazább voltam.

Úton Füge felé ezzel az akaratos módszerrel vizualizáltam valakit, aki fontos nekem. Ennek még lesz jelentőssége. Tehát eljutottam Udvarromba, és Barna beszélgetett velem, még sose szólt hozzám. Meglepő, hogy pont most szólalt meg. Örülök, hogy volt szerencsém hozzá. Aztán átmentem Kárpitba, de útközben találkoztam Kennyvel. Jó sokat beszélgettünk, vagy 2 óra hosszát. Megörültem neki, ismerem már ezer éve.

Aztn odajutottam Kárpitba. Beszéltem Márkkal. Kicsit eltávolodtunk mostanában egymástól, valahogy elkopott a kommunikációnk. Neki is kicsit sűrű az élete mostanában és nekem is. Elmegyünk egymás mellett. Barátként nem tudok számítani rá. Ezt meg is beszéltük. Aztán elnéztem, ahogy jön megy, és nem hagyhatom ott. Annyira rosszul néz ki sápadt és sovány, és majd leesik róla a gatya. Mondtam neki, hogy innentől megint főzök rá. Azt mondta nekem: "Angyal vagy." Az volnék? Dehogy :) Csak szeretem őt, nagyon szeretem. Ha megnézzük eddig mit is adtam neki....csomó hülye helyzetet meg kellemetlenséget, aztán volt részem a szakításukban is, mert beleszóltam, amikor nem is az én dolgom volt. Szóval sötét angyal voltam. Szeretném, ha boldog lenne, szeretnék segíteni neki. Ő is sokat segített nekem. Szóval felhízlalom :) Aztán majd ha kicsit jobban lesz megpróbálom újra felépíteni a jó kapcsolatot.

És vissza is kanyarodhatunk a képességhez- elhatározom és ott van. Írtam, hogy van valaki, akit nagyon akartam látni. Teljesen rákoncentráltam délután és éjszaka találkoztunk is. Az ölembe hullott a kívánság :) Bár minden ilyen jól és könnyen menne :)

Nem vagyok én angyal, bár az angyala lehetnék. De csak átlagos ember vagyok, aki felébredt a mások általi nyomásból, és csak azt teszi, amihez kedve van :)