Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Harag-Labirintus a fiúknak

2014.01.29 21:19

Hercegnő védelmi program. Kicsit kemény lesz ez a mai...Én nem véletlenül alkottam meg ezt az egészet. Úgy akarom megvédeni magam, hogy igazán a váramban tudjak élni. Én az a fajta hercegnő vagyok, aki biztonságot akar maga körül és elég erős ahhoz, hogy méltósággal üljön a saját várában. Magyarul elégedett szeretnék lenni a világban elfoglalt helyemmel. De ezt nem tudom megtenni, mert én az vagyok, aki valahol a rengetegben ragadt, és nem találja a kiutat a várához....

Isten látja lelkem, én nagyon igyekeztem. Igyekszem megfelelni mindenkinek, azt tenni, amit elvárnak tőlem. Lehet szeretni, lehet utálni is. Ha szeretsz, akkor viselkedj is úgy! Ha meg utálsz, és szerinted nem érek ennyit vagy annyit, akkor meg minek vesződsz azzal, hogy megjátszod, hogy szeretsz? Nem értem az embereket....Ha valaki nem kedvel, az mondja meg és kész. Rosszul fog esni, de ez is csak egy zsákutca lesz. Látjátok ti is, hogy ebben a labirintusban ez fel sem tűnik.

Nagyon utálok ilyen mérgesen írni. Azt is utálom, amikor olyan emberek próbálnak becsmérelni, akik eddig semmit nem tudtak felmutatni. És ez nem csak neked szól Gergő. Hanem az összesnek, aki szúrni próbál. Lehet, hogy bevisztek egy-egy döfést, de közlöm veletek, hogy tanultam vívni. Mókival tanultam vívni. Mi olyan csajok vagyunk, akik gyerekkorunkban pengék közt ugráltak. Kemény csajok vagyunk, és nem szeretném, ha eddig kellene lealacsonyodni, hogy nekünk is vissza kell szúrni. Mert bizony mi vagyunk az erősebbek, főleg együtt.

Nagyon mérges vagyok, mert amikor gyenge lettem, akkor jött a legtöbb szurkálás, és emiatt bolyongok a labirintus falai között, és folyamatosan csak ugyanazokat a köröket írom le. Mert mindig odaszegődik egy gyengébb, hogy együtt menjünk tovább. De ha egy pillanatra nem figyelek, akkor szegény árva lélek még jobban levisz a helyes útról.

Én egy erős, független nő voltam. Egy hercegnő. És itt belül MOST IS AZ VAGYOK. Ha ez valakinek nem tetszik, akkor kimehet az ajtón, de felesleges megjátszani a herceget fehér lovon. Lehetek prűd, ahogyan neveztek, mert nem engedem kihasználni magam. Lehetek szégyenlős, ahogy neveztek, mert igen kevés ember előtt veszek fel ízléstelen stílust. Lehetek zárkózott, ahogy neveztek, mert nem bízom meg senkiben elsőre. Sokminden lehetek, de előbb el kellene gondolkozni, hogy ti mit is tettetek le az asztalra?...Vagy miért is nem bírjátok elérni, hogy nyitott legyek felétek?

Nekem elegem volt. Én hercegek meg hősök nélkül is képes vagyok boldog lenni. Nekem olyan nem kell, aki az első problémánál feláll és a hátamba állítja a kést. Megmondtam, a hercegnő védelmi program második szintjére léptem, és nem vagyok hajlandó visszalépni. Főleg nem sunnyogó, éjszakai titkos üzeneteket küldözgető gyáva alakok miatt. Szóval ha fontos vagyok neked, akkor mondd el nekem, és viselkedj is úgy!!!

Igen, valóban nem tudom felvenni a versenyt az üresfejű divatlibákkal, de csak azért nem, mert nem akarom. Engem senki se a külsőm miatt szeressen. Tomi, csúnya vagyok? Az vagyok. De szeretek csúnya lenni. Mert így olyan belső értékekre tehetek szert, ami nem sokaknak adatik meg. Többek közt az is, hogy ugyebár kikapartalak téged is a gödörből jópárszor. Míg a csilivili cicamicák nem.

Azt meg hagy döntsem már el én, hogy mire vagyok jó. Nem értem, hogy embereknek hogy jöhet ki a száján, hogy egy élőlény csak erre vagy arra jó. Mi alapján van bőr egyesek képén ehhez? Az a baj ezzel az egocentrikus világgal, hogy mindenki mindenhatónak képzeli magát. Rendben van, hogy a saját életünket mi irányítjuk, de másét nem !

Nekem mindenem megvan, mindenem, ami egy sikeres, boldog élethez kell. Mindent meg is teszek érte, ami rajtam múlhat. Igenis el fogok érni a váramba, akárhány falba is kell ütköznöm hozzá. Sajnálom, hogy haragból ilyen durvát kell olvasnia mindenkinek, de már utáltam egy próbababaként élni, akire bármit ráadnak, mindenhez mosolyog. Köszi a türelmet :)