Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Hétpróbás hercegek, elvarázsolt békák

2013.09.30 21:19

Pasik. Az örök téma, kinek mi /ki tetszik, mi az esetünk, mit nézünk először, milyenről álmodunk...Modernkori tündérmesé amit még emellé képzelünk...pénzt, egzisztenciát, családcentrikus gondolkodást és mamutbundát adjon ajándékba, amit ő maga ejtett el és nyúzott meg és főzzön is meg minden rossz napon tudjon kezelni(minden másnap). Legyen fehér lova, de beéred a fehér luxusautóval és arany palástja és korona a fején, csak csillogjon. Hát vannak elvárások.

Meg fogom próbálni megalkotni a számomra tökéletest. Legyen esze meg jófajta humora.

Az meg hogy én tesztelgetni meg próbák elé állítani fogom. Aki nem oda való, úgyis hamar elvérzik :) Lehet, hogy ez tündérmesés lenne és nem sétál be Richard Gere vagy George Clooney (erről a Muti féle Solarisos tv nézés jut az eszembe :D), de adjunk lehetőséget.

Léptem ma előre, jó nagyot. Fáj mindenem, a hátam főleg. de nem baj egy nap pihenés jön ;) Jó találmány ez a kötél, ki tudom adni rajta a feszültséget és most nem az akasztófára gondolok :P Texet be kell szervezni Csillához!

A napi végeredmény: fáj levegőt venni, várjuk a mamutvadász Cabrio lovagot, és a próbák...bizalom. Amúgy meg mindenki fűnyíróját üdvözlöm :)