Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Ikerhatás

2014.01.26 11:31

Érdekel titeket az asztrológia? Szerintetek csillagjegyeink magukban hordozzák alapvető tulajdonságainkat? Átfogó képet kaphatunk születési dátumok alapján bárkiről?

Én nem vagyok a horoszkópok megszállottja. Persze én is elolvastam a saját jegyemről pár jellemzést, és elmondhatom nektek, hogy ikrek jegyűként nagyon nehéz létezni ezen a világon. Annyi mindent írnak rólunk: okos, de felszínes. Akar, de nem kitartó. Jól kommunikál, de figyelmetlen. Nyitott, de kiismerhetetlen. Minden érdekli, de semmi nem köti le. Győztes típus, de önmagával szemben sokszor alulmarad. Nagyon sok a „DE” , a kettősség. Bennem is ketten laknak, két olyan egyéniség, amelyek teljes mértékben egymás ellentétei. Hogy épp melyiket ismeritek meg, amikor találkozunk? Ezt sosem tudhatod...:)


 

1. Ez vagyok én: akarat, tudatosság, célratörőség, odamondós igazságosztó, keménység, erő, stratéga. Szeretek ilyen lenni. Jó azzal a tudattal élni, hogy ami rajtam múlik ebben az életben, vagy amiért csak nekem kell tenni, azt el tudom érni (diploma, munkabeli célok stb). Ezek a materiális világ dolgai. Kihívást látok mindenben, amit nem tudok egyből megszerezni, hanem trükközni, taktikázni kell érte. Ez a zsák megtalálta a foltját Mókiban. Nagyon jól tudjuk erősíteni egymást, megacélozzuk a másikat a hullámvölgyekben is. Olyan munkát találtam magamnak, ami nekem lett kitalálva. Akkora szabadságot, függetlenséget, ötletességet lehet belevinni, amit másban nem. Nagyon változatos, folyton gondolkozni kell rajta, és külön élvezem, hogy meg kell osztanom a figyelmemet rengeteg dologban. Szeretem az új feladatokat megoldani. Fiúkkal kapcsolatban is ez az énem nyitottabb, kacérabb (bár ezt már elég rég láttuk). Mindenről van elképzelésem: milyen életet akarok, milyen fiút akarok, milyen céljaim vannak. Az üzleti dolgokban is a céltudatosság jellemző rám, aminek örülök. Lehetnék akár egy nagyon erős, minden akadályt letaroló, átlépő egyéniség is, ha....

 

2. Nem volnék ikrek. Mert bizony a páncél alatt az életem során eltörtek dolgok. Bennem lakik valaki más is. Zárkózott tudok lenni, nagyon is az. Kedves és alázatos. Önbizalom hiányos nünüke. Aki mindig attól fél, hogy nem szeretik eléggé. Az is én vagyok, akit ha kudarc ér, akkor kívülről nem látod mindig, de teljesen magába fordul. A fejemben sokszor egy fantáziavilág van, minden, amit nekem mondanak hatással van rám. Ez az írásom is az Ildivel és Kingával történő horoszkópos beszélgetésünk következménye. Nagyon gyenge tudok lenni, akkor is, ha nem látszik. Könnyű bogarat ültetni a fülembe, amin aztán gondolkozok hosszú napokig. A munkámban is a gyerekek sokszor kimondanak olyan általános igazságokat nekem, amik felett nem tudok átsiklani. Varázsmesén Menta találta fején a szöget, amikor a rossz álmokról beszélt. Vagy akár a férjkeresési tippjeik. Vagy épp Bálint és Ábicsucsu szavai a félelem legyőzéséről. Nem lehet nem meghallani. Ezek mind a szellemi világ dolgai. Na és ez az énem hogy van a fiúkkal? Fél tőlük. Egyből bezár előttük, mert aki megismerte ezt az Orsit a páncél alatt, az össze-vissza szurkálta. Teljesen együtt érzek Kingával az ügyben: én is azt hiszem, hogy nem vagyok elég jó. Ezek alapján pedig egy visszahúzódó, önfelörlő, depresszív személyiség is lehetnék, ha....

 

3. Nem volnék ikrek. Nagyon nehéz nem tudni milyen is vagy valójában. Hiszen ez és az is vagy. Rajtunk ikreken kívül talán ezt csak egy halak jegy értheti meg (hisz ő is ketten van). Nem tudom, hogy rá lehet-e húzni bármilyen vizes lepedőt az egyes jegyekre, de tény, hogy ikrekként az életben nagyon nehéz megtalálni az ideális egyensúlyt. Ti már megtaláltátok? És vajon volt köze hozzá annak, hogy melyik jegyben születtetek?