Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Kártyajátékok

2013.10.08 19:43

Tudjátok, amikor elkezditek a kártyavárat felépíteni hogyan működik a dolog. Ha kezdő vagy hamar eldől. Épp csak 2-3 lapot raksz fel, és kezdheted előlről. De amikor már megvan a rutin, megtanulod megfejteni a technikáját képes vagy akár 100 lapból összerakni egy komplett kis városkát. Aztán jön az a fuvallat, ami elviszi az egész remekművedet, amire időt, energiát, odafigyelést szántál.

Összedőlt a kártyavár, igazán össze. Fogod a darabokat, pakliba rendezed,már amit össze tudtál szedni. Egyedül vagy a pakliddal, utálod azt a fuvallatod. De ha már kártya, bűvészkedsz kicsit. Próbálsz a semmiből varázsolni. Előrántani az ingujjadból kör ászokat, nagy lapokat.

És ahogy egyre több lap előkerül, rájössz, pokerezhetnél is. Találsz társakat hozzá, hogy neked lesz-e nyerő lapjárásod még kiderül. Vannak alternatívák előtted, a texas holdem nem rossz szabályzat. Addig van jó helyzeted, amíg osztó vagy. Turn, river és showdown /showtime/, mindenki megmutatja a lapjait, aki játékban maradt. Nem bízhatod el magad, amíg ki nem jött minden lap,mert van az a lap, amit ha más kijátszik, elbukhatsz mindent. Ez nem csak egy kártyajáték. Itt nem a lapokon van a hangsúly, itt az embereket kell figyelni, ki hogyan viselkedik. Aztán megismered ki hogyan játszik, és rájössz, van az az asztal, ahonnan csak vesztesként tudsz felállni, túl jól játszanak a többiek (vagy te túl rosszul). Van, aki csal, és kijátssza a hamis kártyáit, mégis az a játékszellem az atyaúristen egyeseknek.

Na a póker nem jött be. Kent kupé. Páros játék, ahol a párod mondja be ha győztél. Most elég sok párt keresünk ehhez a játékhoz, nyúlsz, akiért tudsz. Kiderül milyen lesz. Örülsz, hogy megtanultál építeni, bűvészkedni és ellested hogyan lehet a pókerben csalni. Jó kentezést ;)