Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Knight Rider

2014.03.23 18:20

Biztosan mindenki ismeri ezt a kocsit...Egy olyan autó, amelynek programozása lehetővé teszi, hogy kommunikáljon. Erős kocsi, gyors is, lepattan róla minden kő, pisztolygolyó is. Törhetetlen. Önálló gondolkodása van, nincs lehetetlen előtte, saját magát képes irányítani. Még humora is van. Apám nagy rajongója volt ennek a sorozatnak, mindig néztük a tv-ben. Hogy miért is ez a kocsi a mai nap témája? Hamarosan kiderül :)

Milyen jó dolog már ha valami vagy valaki ilyen, mint amilyen tulajdonságokkal Kitt-et felruházták. Írtak neki észt, humort, küzdőszellemet, kooperatív munkára hajlamot, törhetetlenséget az írók. De mi van akkor, ha egy embernek kell ilyennek lennie? Okosnak, szellemesnek, harcosnak, magabiztosnak, keménynek. Én elmondom nektek, nagyon nehéz ilyennek lenni. Általatok mondott tulajdonságok ezek. De ezen túl másmilyen is vagyok, amit rendszerint a Szöszi kapott csak.

Engem arra tanítottak a szüleim, aztán az eddigi életem is, hogy ilyen nagyon keménynek és céltudatosnak kell lennem ahhoz, hogy elérjem, amit akarok. Szándékosan nem azt írtam, hogy "amit szeretnék". Nem, mert nekem akaratom van. Nagyon erős akaratom van, és elképesztően rosszul viselem, ha valami nem az elképzelésem szerint történik. Ma történt valami, amire számítottam, de nem az én akaratom volt, csak kihatott rám is. Nem írhatom le itt most konkrétan, de a konklúzió az az egészben, hogy ha valaki hülye, azon nem lehet segíteni. Ezért arra jutottam, hogy már itt vagyok 27 évesen lassan. Olyan nagyon kedvesen kérdezgeti egyik-másik ember, hogy mikor lesz férjem meg gyerekem. Nem lesz!!! Egészen addig nem vagyok hajlandó megállapodni, amíg valaki azt be nem tudja bizonyítani, hogy méltó hozzám. És nem azért, mert akkora szám vagyok, hanem mert nem kezdek olyannal, akiről tudom, hogy link. Én nem akarok 5ször férjhez menni, meg ott hagyva lenni. Előttem rengeteg a negatív példa. Rengeteg a boldogtalan ember. Jha hogy ez az élet, hogy társunk lesz és leélünk egy életet? A mai világban? Amikor a megjavítás helyett a csere a divat? Van, aki azt mondja túl magasak az elvárásaim. Szerintem épp megfelelőek az elvárásaim. Engem nem érdekel hány kocka van a hasadon, ha csak benyögöd, hogy fontos vagyok, de semmivel nem mutatod ki / bocs Tomi. Meg az se érdekel, hogy homokba dugott fejjel hazudsz önmagadnak és pazarlod el a tehetséged, meg nyomod el a vágyaidat /bocs G. Az "elvárásaim" annyiban merülnek ki, hogyha már közös körhintán ülünk és le akar szállni az illető /vagy átszállni máséra, tiszteljen már annyira, hogy előbb megpróbálja a miénket megjavítani, vagy legalább gerinces FÉRFI módjára odaáll elém. Jha és nem hátrány ha van esze meg humora. Szóval így 27 évesen arra jutottam, hogy függetlenítem magam én is mindenkitől, és megalkotom az én váram. Lehet ez csak egy fellángolás most, és nem írhatom le nektek mi történt, de most abszolút azt érzem, hogy az egyedüllét teljes mértékben a barátom, minden szinten.

Ahogy Kittet erőre, stabilitásra programozták, én is kezdek visszaprogramozódni a régi önmagam felé. Tudom ezzel jár az önzőség, akaratosság, nagyképűség is, de ebben a világban melyik ember matyóhímzés? :) Én is szerettem ezt a sorozatot. Pontosan azért, mert Kitt előtt nincs akadály, még akkor sem, ha az emberek szava( programozása) meghatározza a működését.