Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Levél

2014.05.25 15:27

Kedves Sors!

 

Azt hiszem, ideje szembenéznem veled. Eddig nem tettem, mert féltem tőled, hogy megint azt csinálod velem, lelöksz a mélybe, ahonnan nagyon nehéz volt ennyire is visszakapszkodni a saját erőmből. Furcsán vagy megalkotva, a legnagyobb pofonokat adtad, amikor megláttam az esélyt a boldogságra.  Olyan vagy, mint az időjárás, egyik percben süt a Nap, másik percben zuhog az eső. De arra jutottam, hogy ennek is van jó oldala, az pedig a szivárvány. Mókinak igaza van, a rosszból is jót kell kovácsolni.

Nem mondom, hogy mostoha voltál hozzám. Inkább azt mondom én voltam túl gyáva hozzád. Futottam mindig minden elöl, gondolom erre volt jó a 8 év testnevelés tagozat. Elfutottam a valóságtól, és elástam a problémákat látszólag. Pontosan tudod, hogy van, amit nem látunk, de mégis létezik. Nyilvánvaló neked, hogy mit miért teszek. Nekem pedig az, hogy nem jól teszem.

Amit Apával csináltál, azt jókor tetted. Utáltam, hogy ezt szánod nekem, mert én mindig felnéztem rá, akármilyen is volt. Annyi maradt nekem, hogy bennem él tovább, érzem. Megbüntettem magam azért, amit elrontottam. Szerintem keményen vezekeltem. Sosem tudom már jóvá tenni, és ezzel nehéz együtt élni.

Megértem, hogy beteggé tettél. Szólni akartál, hogy az elfojtás nem a legjobb módja a túlélésnek. Már akkor is tudtam, de szintén világos előtted, hogy miért csináltam. Tudod miért lettem ilyen.

Mindent megadtál, mindenem megvan, ami az életben maradáshoz kell. Nagyon jó életet élek. Meghagytad Anyát, Tesómmá tetted Mókit, és azt csinálom minden nap, amit szeretek. Kipótoltad mindazt, amit elvettél. Adtál pénzt, adtál családot, adtál energiát.

Azt is tudom, hogy miért hagytál ennyire egyedül mégis. Azt akartad, hogy ne legyen hová menekülnöm önmagam elöl. Nem volt más módja. Azt hittem rég egyedül vagyok, de most értettem meg, milyen, amikor igazán csak magammal vagyok összezárva. Borzasztó :)

Azt akarod tőlem, hogy szeressem magam, mert akkor le fogom tudni küzdeni a megfelelni akarásomat, és már nem mások szemével nézek magamra. Nagy fába vágtad a fejszédet :) Viszont azt is tudom, hogy nem teszel ki nagy csapásnak újra, amíg nem vagyok kész rá, ezért vegetálunk pár éve.

Kellettek a pofonok, hogy alakuljon az értékrendem sok tekintetben, de láthatod, hogy itt bent, én még mindig ugyanaz maradtam. Így a célom is ugyanaz: jó ember szeretnék lenni.

A fiúkat nem értem minek erőlteted. Nem vagyok még kész rá. Erre olyannal is kimondatod, hogy szedjem össze magam, akiről tudod, hogy elgondolkoztat. Megjegyzem aljas dolog a srácokat előhúzni a tarsolyodból, ez nem volt fair. Ha úgy gondolod most kell az új, akkor ismered az irányvonalat, hát tegyél csodát és vegyen észre! Ha meg már itt tartunk, értékelem a humorodat etéren, a legfurcsább módon szakítottad el a régieket tőlem :) Hálás vagyok, csak tudod egy lány nem biztos, hogy erre valaha is számít. Jó, tudom, muszáj volt valahogy kinyittatni a szemem.

Alapvetően elég klasszfej vagy velem, vagy csak megsajnáltál, de köszi, tényleg. Ígérem idén nem lesz lejjebb (pedig mindig van), hanem most, hogy így elbeszélgettünk, igyekszem együttműködni veled. Az idő eldönti...Szóval küldök is egy dalt nekünk:

www.youtube.com/watch?v=qnrybi_d9fE