Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Neveletlen hercegnő

2014.02.09 14:23

Tudjátok Ti is miről szól ez az egész történet. Hogyan legyek kiegyensúlyozott és teljes ember újra. Nem nektek, hanem magamnak. Hogy azt tudjam mondani reggelente, amikor belenézek a tükörbe, hogy a boldog mosolyomat viselem. De aztán annyi lett az elvárás, meg a megfelelni akarás, meg a mások általi nyomás, hogy elvesztettem a tükörben az igazságot. Olyan buta voltam, azt hittem, hogy a világot jelentő deszkákra csak a másoknak való megfeleléssel együtt lehet kilépni..."Legyél szebb!Legyél vékonyabb!Legyél erősebb! Legyél keményebb! Legyél lágyabb!" Legyél bármi más, csak ne ez, ami most vagy...Igaz? :) De ha már a világot jelentő deszkákról van szó, akkor azt tudom mondani, hogy én még mindig ebben lépkedek büszkén:

Bocsi srácok, de fel kell libbentenem a fátylat az igazságról. Csak egy pár példa: Seggriszáló Rihanna helyett RAMONES, ACDC, DOORS, PINK FLOYD, LED ZEPPELIN és stb. A magassarkú cipőt szerintem gyilkolásra tervezték, én TORNACIPŐS lány vagyok. A rengeteg hajcsatt és hajlakk, amivel fogom az HBO-t, na ahelyett a hajgumi és a baseballsapka. A méregdrága hajón vacsorázás helyett főzzünk már együtt! A "jajj szívem találkozzunk minden nap " helyett, elég egy héten kétszer is, van életed neked is, nekem is. A céltalan emberek helyett a tanulás a nyerő nekem. A kacsalábon forgó palota helyett a gettó szélén nőttem fel, nincs mit ezen szégyelni, és most is előbb költöznék oda, mint a palotába. Sport, na igen ezt mennyire nem látjátok, Móki elmesélhetné, hogy hogyan nőttünk fel a sportiskolában, és a mai napig aktívan sportolunk mindketten, amúgy ha gondod van az alakatommal, gyere csináld utánam a TRX edzést, 10ből 7en elvéreznétek. A kifelé tökéletes családmodell helyett elváltak a szüleim és meghalt az apám, de szeretem őket, és semmiért nem cserélném le egyiküket sem. Én szeretem anyámat, a legtöbbször tök jófej és sokmindent megtett értem, mindig mellettem állt. 

Szóval meglehet, hogy valahol eltévedtem, vagy genetikailag rosszul vagyok kódolva, de én egy fiús lány vagyok. Persze, fel tudom venni a magassarkút meg a szoknyát, és ki is tudom festeni magam elfogadhatóan, csak ha ezt csinálom, akkor az szól valakinek, magyarul ezzel meg szeretnék tisztelni valakit. Tehát lehet gondolkozni, mikor láttatok úgy utoljára és miért :) Móki tegnap látott úgy az előszülinapi buliján, de az a magunk kedvére volt.Hozzáteszem imádom a csajops dolgokat, szeretek én fésülködni is meg sminkelni meg vásárolni, csak nem ez a legfontosabb. Látjátok ez a jó a gyerekekben, mindenféle külsőség firtatása nélkül szeretnek, mert nem azt a kirakatmajomságot látják (még), amit egy felnőtt, hanem az embert az emberben. Ezt hányan is tudjuk utánuk csinálni? Most nézzünk kicsit magunkba...Én tudom magamról, hogy én is először mindig a külsőségek után ítélek. Jha igen, ez az ítélet szó is. Meglátjuk és megítéljük a teljesség igénye nélkül.

Na szerintem egy hercegnő attól hercegnő, hogy kedves, udvarias, segítőkész, tehát a belső értékrendje nagyon rendben van. És attól szép, hogy belülről szép. Elmondom mi volt tegnap, Tesóbulit tartottunk Mókival...De hogy milyen emberek vannak? :S Elmentünk Cicába táncolni, és felnőtt nők miyen vulgáris, nőket megszégyenítő stílusban vonaglanak pasikon meg egymáson is...Komolyan, ha pasi lennék, én is biztos kihasználnám az összes ilyet. Szóval hajrá fiúk! Totál megértem a nézeteiteket az ilyen lányokról :) De azt képzeljétek el, hogy a pasik a pasikon vonaglottak. Mondtam is Mókinak, hogy erre még nem készültem fel, hogy vizualizáljam. Nem azért, mert nem fogadom el a másságot, mindenki az, aki. Csak volt egy régebbi sztori, amiért érzékenyen érint a téma. És elő is kell szedjem Tomit megint, mert folyamatosan a szavait hallottam a fejemben: " Tudod hány férfi járkál az utcákon úgy, hogy vonzódik a saját neméhez is? Meg sem mondanád róluk" Hát, mint utóbb kiderült tényleg nem...Amúgy jó volt kimozdulni, hepajkodtunk kicsit.

Tehát azoknak, akik esetleg félreismertek, hát ez itt a csúf igazság :) De én így szeretek élni, így komfortos. Ha meg mást vártok tőlem, akkor nem engem kerestek :) Vigyázzatok magatokra és merjetek önmagatok lenni! Le az elvárásokkal :)