Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Save me

2014.04.20 17:27

Minden kislány álmodik valamiről. Van, aki híres akar lenni, és saját csillagot szerezni magának, amely a Napnál is fényesebb. Van, aki hatalmas esküvőről álmodik, rengeteg vendéggel és fényűző körülményekkel. Van, aki harmonikus családot képzel el magának, két gyerekkel és megértő férjjel. Van, aki balerina, hercegnő, angyal szeretne lenni. Én nem is tudom megmondani már, hogy kislányként mire vágytam. Talán békére, nyugalomra, harmóniára. Ezt csak Móki érti meg, mert pisis korunk óta fogja a kezemet, és tudja, honnan jöttem. Én nem tartom magam mindennapi embernek, bár nagyon igyekszem beolvadni, de tudom itt bent, hogy mik a reális álmaim és mik azok, amelyeket nem tudok elérni...

Most, hogy megbetegedtem és nem beszélhettem, sokat voltam összezárva magammal, az átlagosnál is többet. Sokan, sokat nyúztak mostanában a fiúk miatt. "Miért nincs, ideje lenne már" és társai. Ebben a pár nap némaságban átgondoltam ezeket a dolgokat. Mondják túl magasak az elvárásaim. Így van. Nekem a kockahas meg a muszklik semmit nem jelentenek, nem attól férfi egy férfi számomra. Aki engem szeretne megismerni, annak el kell érnie, hogy bízzak benne, és ez jelen pillanatban lehetetlen. Mindig lesz egy ilyen fényes kis gömböm, ami a különlegeségem jelenti, nagyon nagyon kicsi lett mostanra, de megvan még. Arra jutottam, hogy döntenem kell: Vagy megnyílok, és kockára teszem. Vagy megvédem. 

Úgy döntöttem megvédem. Elegem lett az elvárásokból, meg abból, hogy veszítek mások által az önmagamba vetett hitből. Én nem szeretnék senkivel együtt lenni. Mitöbb, én értékes, teljes embernek tartottam magam egyedül is, és nem szeretném ezt a tudatot elveszteni. Lássuk be, sokmindenben tudok bizonyítani. Érdekel sokminden, ki mit csinál, hogyan gondolkozik, mik a céljai. De ez a fiúzós dolog, egyszerűen nem megy. Nem az én asztalom. Tényleg, totál béna vagyok. Van egy határ, amikor ezt fel kell ismerni,és szembe kell nézni vele, ez az a pont.

Tudom, tudom...Majd jön és minden ilyesmi. De nem akarom, hogy jöjjön, én csak meg akarom védeni magamat. Itt van Ő is, meg a nagy elhatározás, hogy ő lesz a befutó, de mi van, ha nem? Akkor már történt volna valami, jó, folyamatosan történik tizen x éve, de semmi irányadó nem. Mások felé meg nehéz nyitni. Pontosan a Dáviddal való nyílt beszélgetésünktől ijedtem meg. Ő nem úgy fiú-fiú nekem, csak örültem, hogy ilyen jól meg tudtam nyílni, de ugyanakkor ott van bennem a para, hogy meg kell védenem magam, meg a maradék önbizalmam. Ő egy jó srác, örülök, hogy tudok vele beszélgetni, mint Márkkal is. De a világ nem ilyen jó emberekkel van kirakva. 

Sajnálom, ha valakinek az álmát velem kapcsolatban tönkre vágtam, és Anya jó eséllyel a nyakadon maradok, de én így érzem magam biztonságban. Szóval ezúton kijelenthetem, hogy visszavonulok ezektől a fiúzós dolgoktól. Nagyon szeretek fiúkkal lógni meg haverkodni, mindig jobban ment, mint a lányokkal, de ez marad is ezen keretek között. Én nem vagyok felkészülve semmi másra. Ezt légyszi értsétek meg.