Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Szerelmi leckék hitetleneknek

2014.05.11 16:29

Szerelem...az örök téma, ami mindenkit foglalkoztat. De ez mit jelent igazából? Meg tudjátok nekem mondani? Ahogy szétnézek körülöttem és a saját házam táján is egy pasi mindig bonyodalomhoz vezet, és nálam abszolút igaz az, hogy minden csoda három napig tart. Szerelmesnek lenni egy állapot? És másnap amikor felkelünk már nem is azt érezzük? Komolyan arra az érzésre várunk, ami mindenképpen egy koppanással végződik ,és csak imádkozhatunk, hogy minél később ébredjünk fel a rózsaszín ködből, mindössze pár hét kábulatért? Mert ugye a problémák azok rendre jönnek, és akkor hipp-hopp elillan az a tévhit, amit a másikról gondolunk, meglátjuk igazán milyen, és aztán eldönthetjük, hogy az igazi emberrel akarunk-e kapcsolatban maradni. Szerelmes lenni nem igazán tudom vagy emlékszem milyen, De azt tudom hogy egy csomó Sz betűs szót hordoz magában...Az optimistáknak: szeretetet, szenvedélyt, szívdobogást. A pesszimistáknak: szakítást, szenvedést...egy szóval szívást. Na én az utóbbi csoport tagja vagyok. Azt gondolom, hogy nincs olyan, hogy örökre szerelmesek vagyunk. Olyan van, hogy képesek vagyunk szeretetben és elfogadásban élni hosszabb távon. Sokan noszogatnak, hogy nem kellene egyedül maradnom, és ideje lenni valakivel, de igazából ezek az emberek nem látják jól a dolgot...Szóval most eloszlatnám a tévhiteket az én szerelmemmel kapcsolatban.

1. "Kell valaki, hogy ne maradj egyedül!" No már most, ha azért kell valaki, hogy ne legyek egyedül, az nagy baj. Részben szeretek egyedül lenni, másrészt nem. Nekem is hiányoznak érzések, gesztusok, de én nem azért szeretnék választani valakit, mert jobb ketten. Erről az öregek bölcselete jut eszembe, miszerint jobb egy rosszal meghalni, mint egyedül. Nekem vannak céljaim és egyéniségem, ezt senki nem veheti el tőlem. Nem másik ember által leszek valaki, ő csak hozzám tehet.

2. "Túl magasak az elvárásaid!" Nem gondolom magam szupervumennek. Nem vagyok jégkirálynő, megközelítehetetlen vagy különleges. Inkább csak óvatos. Szeretném megtisztelni magam annyival, hogy nem érem be akárkivel. Van egy elképzelés a fejemben, hogy mik azok a belső tulajdonságok, amik fontosak nekem. Bizony ha valaki siettet vagy túl rámenős, akkor jön a menekülés, a futás. Én nem vagyok az a típus, akire ha ránéznek már meg is kaphatják, de ez szerintem erény. 

3. "Menj randizni!" NEM :) Sosem szerettem igazán. Frusztrált leszek ettől a szótól, mert az már kötelezettségre utal. Mármint el kell dönteni, hogy igen vagy nem. Miért nem lehet csak úgy találkozni, anélkül, hogy jönne ez a paraszó? :) Tudom, hogy körülményes vagyok, de engem észjátékkal lehet becserkészni. Tehát kell a sima találkozás, meg kellenek a nagy pillanatok,meg amikor nincs lehetőség futni. Az időzítés nekem nagyon fontos, és mindig szólok a magam módján, hogy éppen hol szeretnék tartani.

4. "Legyél nyitott!" Szóltak egy zárkózott emberhez. Én nagyon igyekszem, meg szerintem tudok kedves is lenni jobb napokon. Vannak dolgok, amikről nehezen vagy egyáltalán nem szoktam beszélni. Ez is idő meg bizalom kérdése. Csak a mai fiúknak valahogy nincsen, de miért is lenne? Hiszen rengeteg lány túl nyitott ugyebár. Amíg mondjuk velem beszélget 5 napot, addig egy nap alatt kap 5 lányt :) Igen, én szeretem ha kitalálnak, szeretem az izgalmas, nem nyilvánvaló dolgokat.

5. "Te nem akarsz gyereket!" Nekem vannak gyerekeim így is, isteni csoda, 28an :) Tudom, tudom, erre az jön, hogy az nem olyan, mint a saját gyerek. Én nem vagyok elhatárolódva a család témától, csak jelenleg nem látok rá reális esélyt. Tény és való, hogy nem is érzem magam érettnek rá. De ez megint az a dolog, hogy vannak nők, akiknek ez a vágyuk, nekem nem. Nekem ez egy lehetőség, nem pedig megszállottság. Mi van akkor ha én nem anyának vagy feleségnek születtem, hanem mondjuk szobafestőnek vagy FBI ügynöknek vagy mittudomén :)

Tudom, hogy bennem is rengeteg hiba van. De mindig azt szoktam mondani, hogy a hibáink tesznek miket tökéletessé. Én nagyon félek együtt lenni bárkivel. Mert ha fontossá válik nekem, akkor meg tud bántani. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy bízni tudjak benne, mert akkor fog engem megismerni. Tudok nagyon kemény is lenni, de nagyon nő is, kellenek a pillanatok, kell az időzítés is. Nem tudom milyen lehet szerelmesnek lenni, de amellett, hogy csodálatosnak mondják, én mindig az after partyt látom mindenkin, amikor már a szenvedéses szívás van. Lehet, hogy sosem lesz senkim, de az is az én választásom. Tehát aggódó tekintetek miatt nem fogok együtt lenni valakivel. Szerintem ezt nem nehéz megérteni, nem bonyolult szerelmesnek lenni. De pontosan tudom azt, hogy ha valaki velem van, akkor sok sok dolgot el kell fogadnia úgy, ahogyan van, olyan dolgokat is, amik nem a legszebbek vagy legjobbak. Szerelmi lecke olyan hitetleneknek, akik bennem nem hisznek eléggé :)