Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Szilveszter meg ilyesmik...

2014.01.01 10:32

Boldog új évet mindenkinek :)

Hisztek abban, hogy amit szilveszterkor tesztek az meghatározza az egész eljövendő évet? Tettetek újévi fogadalmakat? Eszitek a lencsét és a malacot?

Alapvetően nem értékelem nagyra a kötelező bulizást és a petárdákat, tüzijátékokat. Nem tetszenek a parókák magamon és az álarcok ( az van mindenkin enélkül is) meg a szivárvány színeit meghazudtoló sminkek...

De mégis hiszek abban, hogy  amit aznap éjfélkor teszünk, az kíséri majd az évünk. Ez egy újfajta dolog nálam, eddig szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban. csak rá kell erősíteni a hitemre, ami nincs. Tehát én a legjobb emberekkel zártam le magamban az évet: Muti, Fati (Móki szülei), Móki és Tex (Móki barátja). De ez még este 8kor megtörtént. Hogy éjfélkor mit is csináltam?

Tehát Mókiéknál indult az este :) Nagyon jó volt még az óévben látni őket! Erre nagyon vágytam. Meg is beszéltünk pár dolgot, tényleg összeszedjük magunkat idén, és többször elmegyünk hétvégeken pihenni. Az első ilyen hétvége február 8-a lesz, Móki szülinapját fogjuk ünnepelni Esztergomban. Muti azt mondta menjünk vezetni tanulni és vegyünk egy kocsit. Rég gondolkozunk rajta, de még csak ötleteltünk. Meglátjuk.

Mókiéktól elbúcsúzva kaptam egy sms-t Tomitól. Kiírta a telefonom, hogy Szöszike, meg is lepődtem. Persze, én írtam neki karácsonyra meg újévre, mert szerintem attól, hogy szétváltunk ezt a hagyományt nem kell elfelejteni. Régen mindig telefonáltunk az ünnepeken. Nem kavart fel kicsit se. Szerintem én őt eltettem magamban oda ahová való, mikor már elszállt a dühöm. Nem mondom, hogy semmit nem jelent. 8 év volt az életemből, de most jó helyen van.

Eltipegtem Fügébe, beraktam a cuccaimat az irodába és átmentem Kárpitba. Ott kicsit elvoltam, meg beszélgettem, meg Márk is ott volt. Nem akartam annyira zavarni, mert munkában volt eléggé. Vissza Füge, ahol Marci zenélt. Dj Fox :) Egészen belejött. Nagy meglepi volt, hogy Attika mellett Attila is ott volt, úgy megörültem neki. Tényleg ott volt mindenki szinte, aki fontos onnan nekem. Attival volt egybeszélgetésem a szépségről. Szerintem ő még nem jutott el arra a pontra, hogy az igazi szépség belülről jön. De még fiatal :)

Aztán pár cuba libre után jött a katt...Márk kellett. Nem voltam spicces meg semmi ilyesmi, csak ha már Marcinak mondtam, hogy meghatározó, amit csinálunk éjfélkor, akkor gondoltam én is igyekszem. Át is mentem, mondtam is neki, hogy fogja a kezemet éjfélkor, mert akkor egész évben mindig itt lesz. Kedves volt nagyon, viccesen hozzá is tette, hogyha egész évbe egymás kezét fogjuk, akkor vele kell mennem az iskolába is :D Mondtam, hogy ha ez túl sok neki, akkor elmegyek, de azt mondta, hogy ne menjek :) Kiböjtöltem az éjfélt,és bár nem fogta a kezemet, az első ember volt akinek személyesen mondtam BUÉKot. Ő ölelt meg először. Mondtam neki: szeretlek. Rám nézett és azt felelte: Én is. Aztán ott is hagytam így volt tökéletes.

Vissza Fügébe puszi mindenkinek :) Még dj Foxnak is adtam :P Attikámat is megölelgettem. Átmentem udvarromba is, ahol Geri végül nem tudta megmutatni a belső pultot, de kaptam tőle puszit kétszer is és Dóritól is :) Meg is mondtam Attinak, hogy Geris puszim van és sose mosakszok többet :D De mikor hazajöttem muszáj volt lemosni a sminekm :P

Éjszaka még beszélgettem Petrával is. Megvitattuk a keresztmama kérdés mellett a fiúdolgokat. Még vissza kell olvasnom, mert nem kerek már teljesen miről is beszéltünk pontosan.

Ő pedig itt volt velem, A fejemben. Már két napja benne van a fejemben álmomban. Ez az álmodós téma nem olyan nálam mint másoknál. De ezt kifejtem egyszer egy külön bejegyzésben. Szeretném ha már itt lenne velem. Ami késik, nem múlik :)

Én sok erőt érzek magamban ezt az évet elkezdeni, és kívánom ezt nektek is :

https://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4