Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Védőpajzs

2014.01.02 21:17

    Valami megváltozott a világomban, bennem. Határtalan erőt érzek magamban,lepattan minden rossz dolog, valahogy kezdek visszatalálni régi önmagamhoz, aki azelőtt voltam. Azelőtt mielőtt Apa meghalt. Velem van ez a tudat is minden nap, éjjel is arról álmodtam, hogy beszéltem vele. De ettől függetlenül valami más lett. Olyan, mintha egy vegyi anyag lenne körülöttem ( aura, energia), aminek megváltozott a szerkezete....

 

 

        Vannak a segítők, akik hisznek bennem, sok ilyen segítő ember van körülöttem. Persze itt jöhetnék Mókival, hogy ő mennyire meg minden, de úgyis mindenki tudja, hogy ő a nr1. Sok segítő van velem, hacsak egy-egy mondattal vagy egy életre szóló kimondatlan baráti elkötelezettséggel, de segítenek. Nem tudom, hogy hogyan kell jól élni egy életet, de az biztos, hogy a segítőket észre kell venni. Mókin és az óperenciás tengeren túl a srácok nagyon sokat segtenek, mutatják a helyes irányt. Kaptam Nikitől egy kaméleonos nyakláncot. Bogi szerint ez a Kaméleon csoport szeme a nyakamban. Azért  van rajtam, hogy vigyázzon ránk. Megóv minket minden bajtól vagy átsegít rajta. A gyerekek látnak körülöttünk aurát, megvan rá a képességük (Csilla). Az, hogy a védelemmel azonosítanak egy tárgyat rajtam, akkora tisztelet felém részükről, hogy el sem tudom mondani.

    Sári életfeladat. Segít elkezdeni egy olyan felelősségvállalást, amire magamtól sose adnám a fejem. Cél: jól csinálni. Ő is csak erősít engem. Boldog vagyok, amikor a kezemben van. Annával is érzem ezt, de másképp. Beszéltem Sárinak az élet nagy dolgairól, hogy már két dolgot tettem azért, hogy jól csináljam.

    Olyan keljfeljancsi érzésem van. Mint a játék...ha feldöntöd, mindig feláll. Sokkal határozottabb lettem, de nem tudom mitől. Sokkal erősebb, odamondós igazságosztóbb. Eddig is kimondtam a véleményem (Móki mindig tudta, de mi már szavak nélkül is értjük a csíziót). Most kevésbé érdekel ki mit gondol. Már az se érdekel, ha csúnyának tartanak. Jó érdekel, csak nem mindenkitől. Betudom a dolgot annak is, hogy Tomi nincsen. Mellette sokat görcsöltem, akkor is, amikor nem adott már rá okot. Folyamatosan meg akartam felelni neki. De jelenleg nem tudom mi van vele, mégis úgy érzem, sokkal erősebb vagyok nála. A gyengébb emberek az erőseket próbálják ledominálni, hogy kiegyenlítődjenek (Petra). Szerintem ezt mindketten csináltuk.

    A sok segítők szava nem hagyott hidegen Vele kapcsolatban sem. Így ma otthagytam az egész helyzetet. Én őszinte voltam. Kiadtam a feszkót és szól a rock'n'roll ....

https://www.youtube.com/watch?v=jFlNo1NjAEQ