Keresés


Elérhetőség

Hercegnő védelmi program

E-mail: horvathorsolya87@citromail.hu

Villámok

2014.04.05 10:29

Egyik nap egy ismerősöm azt mondta, hogy nekem milyen sztoriaim vannak, meg mik történnek velem. Szerintem a világ legunalmsabb életét élem, sose történik semmi. Mi az, ami mozgalmasnak számít? Mindenkinek van sok munkája, mindenkinek van családi gondja, mindenkinek van keresztje, mindenkinek van szerelme, mindenkinek vannak érzései (akkor is ha jól titkolja). Pusztán annyi változott, hogy előbújtam a csigaházból. Nem vagyok én olyan kis nünüke, mint kinézek, és igen, vannak olyan pillanatok, amikor egyszerűen nagyot gondolok, és azt csinálom. Nincsenek nagy sztoriaim, csak megteszek néha olyasmiket, amire más csak vágyakozik, van amikor érzem magamban a villámok erejét. A múlt hétvége óta még inkább...

Ezek mind jófajta villámok. Olyanok, amiket belülről érzek, végre kezdek olyan lenni, amilyen valójában vagyok, és uralni a tetteimet, gondolataimat, FÉLELMEIMET. Ehhez nagyban hozzájárul a Geris innivaló. Geri az Udvarromban olyan innivalót kevert nekem, ami teljesen jól hatott rám. Ez nem azt jelenti, hogy benyakaltam volna hordónyi mennyiségű alkoholt, hanem azt jelenti, hogy elég volt egy, és valahogy szerencsét hozott,magabiztosságot. Máskor is a fejemben vannak azok a mondatok, amiket ki szeretnék nyilvánítani, csak nem merem, mert félek attól, hogy mit gondolnak rólam. Na egy ilyen Geris inni után már nem félek. Utaltam rá, hogy milyen jól sikerült hétvégém volt múlt héten. Olyasmit tudtam megtenni, amire rég vágytam, de nem volt hozzá elég önbizalmam: mert túl szürke, túl csúnya, túl nem elég vagyok. Ezt a gátlást meg abban a pillanatban kidobtam az ablakon.

Tegnap a lányaim pakolgatták a táskámat az oviban, és megtalálták Julien királyt benne. Nagyon jót röhögtek, hogy nekem is van játék a táskámba. Mondtam nekik, hogy ez egy kabala, ez hozza a szerencsém ;) Valahogy a Geris inni is egy kabala. 

Tegnap este megint történtek dolgok. Nem részletezhetem, de mondjuk úgy, hogy lepörgött előttem, hogy mi lenne, ha Anyával történne valami. Teljesen lejátszódott előttem, és ettől zavart, rosszkedvű lettem. Aztán besétáltam udvarromba, és ott volt Márk :) Egyből jobb lett a kedvem, amikor megláttam, mondtam is neki. Először nem tudtam elmondani mi a baj, de végül meg igen, és tök jó volt, hogy meghallgatott. Kaptam Geris innit is :) És képzeljétek, hogy Dáviddal nagyon sokat beszélgettem. De tényleg én beszélgettem vele és nem a nünüke Orsi, akinek tele a nacija ha hozzászól egy fiú. Jót tett nekem, hogy tudtam gátlásosság nélkül beszélgetni a fiúkkal, tök jófejek és nagyon lazák is. Főzök ma a Vidákovich fiúknak, tegnap így felszabadultan átsétáltam még Akácfába is Marcihoz. Kifejtettem neki, hogy a nagy testvér helyett szerintem egy nagy /Móki ugye tudod mi/, majd mondtam neki, hogy hiába ilyen, akkor is segíteni fogok neki, mert esélyt kell adni mindenkinek. Elég hard voltam vele /uwe/, de szeretem ha az van, amit én akarok. Eddig kedvességgel és előzékenységgel semmit nem értem el nála.

Én azt gondolom magamról (és ez most beképzelten fog hangzani), hogy van egy nagyon gazdag belső gondolati világom, ami kívülről meg sokszor nem is látszik, és próbálnék arra fókuszálni, hogy megtaláljam a harmóniát a külső és belső dolgaim között. Ezek a villámok bennem folyamatosan átsuhannak, és nagyon fel is szabadítanak. Világ életemben teli voltam elfojtásokkal és adtam a keményet mindenhol, mindenkinek. Kemény is vagyok,és nehezen morzsolok el egy könnycseppet- megint. De hatnak rám azok a dolgok, amik történnek, a szavak, amiket kimondtok. Szeretném megacélozni magam bizonyos élethelyzetekben, mert amikor NŐként viselkedtem egy fiú mellett- Tomi, akkor bizony a gyenge pillanataimban övön aluli ütéseket vitt be. Tegnap ezt fejtegettem Dávidnak, hogy nagyon nehezen engedem el a függetlenséget érzelmi téren, mert például ettől is félek. Nincs olyan, hogy boldogan élünk, amíg meg nem halunk, ha már érzelmileg függök egy fiútól. Sose tudhatom, hogy mikor mivel szúr hátba. Tudom, negatív a hozzáállás, de erre meg azt mondom, hogy negatív a példázat is előttem minden irányból. Nem tudok boldog kapcsolatot mutatni.

Jól elkanyarodtam mindenfelé a villámaimmal. A lényeg, hogy bennem tombol az élet, a tűz, a nagy gondolatok, hogy mit fogok elérni ezzel? Az majd a következő vihar zenéje...

www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM